En loppisrunda av rang!

En loppisrunda av rang!

Igår var dagen som var öronmärkt helt och hållet för massor av spännande besök längs ”Sveriges lääääääängsta loppis”!

Ååååh vilken härlig dag! Så otroligt mycket folk i rörelse och antalet loppisar hade verkligen ökat i år. Vad roligt! Arrangemanget växer från år till år och jag som älskar loppisar är överlycklig!!

Fyndade på flera olika stopp. För 140:- totalt fick jag allt detta på bilden OCH en korv med bröd :). Riktigt, riktigt bra priser överallt! Fint väder, vackra vyer och härliga möten! Bra dag!
Utan tvekan FEM solar av fem möjliga * * * * *

Rekommenderar verkligen denna dag både för bofasta och för tillresta. Speciellt för er som annars inte bor i någon av våra byarna här runt omkring så är det även en ypperlig dag att verkligen få chansen att personligen möta massor av spännande bybor, med historier om både det ena och det andra :).

Tänk vad bra vi har det här i vackra Ljungandalen, det värmer mitt hjärta! Här blir jag kvar!

Författarbeskrivning

Sandra Reuterving

Om författaren :Hemvändare sedan 2012 .Har haft fötterna i alla tänkbara branscher snart och just nu landat på Systembolaget i kommunen. Kom hem till byn igen då jag fann kärleken här - min sambo Simon och vi har för tre veckor sedan köpt vårt första hus, strax ovanför vackra Vikbron i Fränsta. En gård med yta och möjligheter och just nu massor av sågspån överallt :). Är en kreativ typ som brinner för bygden och som äntligen (efter att ha bott på flera olika platser i Sverige) känner att jag har hittat den plats på jorden där jag verkligen vill bo och där jag känner mig hemma :)!

Inga kommentarer.

Svara

19 + åtta =

Reset all fields